A vrut să fure o rață și a ajuns să ucidă un bărbat

de | 22.02.2023 20:02 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Național

A venit să fure o rață și a ajuns să ucidă un bărbat

Crimă într-o localitate din România! Un bărbat de 62 de ani a fost ucis de un altul, care venise în curtea casei sale, la furat.

Tragedia a avut loc în seara zilei de 18 februarie, în Satu Mare, acolo unde doi bărbați, în stare de ebrietate au mers la locuința victimei, din localitatea Trip. Aceștia aveau în gând să fure o rață din curtea omului. Unul dintre bărbați a sărit gardul și a intrat în curte. Însă, a fost surprins și recunoscut de bătrânul de 62 de ani.

Pentru a nu fi tras la răspundere pentru tentativa de furt, individul i-a aplicat victimei mai multe lovituri cu piciorul și cu o cărămidă în cap. Din nefericire, bărbatul a decedat.

Suspecții, speriați, au părăsit, locul faptei, iar inculpatul, pentru a se sustrage de la răspunderea penală, i-a aplicat victimei multiple lovituri cu o cărămidă și cu piciorul în zona capului, cauzându-i un traumatism cranio-facial acut care a condus la decesul acesteia”, transmit autorităţile.

Suspectul a fost reţinut pentru omor calificat şi tentativă la furt calificat. Ulterior a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

 

Foto descriptiv Tulcea Noastra

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

270.000 de euro amendă pentru un șofer de TIR român! Ce a făcut bărbatul

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Roman | Satu Mare | Tulcea

Ultimele articole