A venit la Pitești să fure telefoane! Tânăr de 18 ani din Dolj trimis în judecată

de | 21.05.2024 23:10 | Județean, Eveniment

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 4 Poliție Pitești au finalizat cercetările în două dosare penale, aflate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunilor de furt calificat, respectiv tentativă la furt calificat.

În urma cercetărilor s-a stabilit că la data de 25 aprilie un tânăr, identificat ulterior ca fiind un tânăr de 18 ani, din județul Dolj, ar fi sustras un telefon mobil expus în incinta unui magazin de profil, având o valoare de aproximativ 1.100 de lei, prin scoaterea din funcțiune a sistemului de alarmă, ulterior telefonul fiind valorificat la o casă de amanet.

Totodată s-a stabilit că în ziua de 6 mai acesta ar fi încercat să sustragă un alt telefon mobil expus în incinta unui magazin, cu o valoare de aproximativ 6.000 de lei „activitate infracţională ce a fost întreruptă şi nu şi-a produs efectul în condițiile declanşării sistemului de alarmare cu care era asigurat aparatul.”, precizează reprezentanții IPJ Argeș.

Polițiștii argeșeni amintesc faptul că în noaptea de 14 spre 15 mai tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, ulterior fiind dispusă cercetarea sub măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile.

În prezent dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată.

 

Foto descriptiv

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Tragedie pe un drum din țară! Un tânăr de 16 ani a murit iar un adult și 6 copii au ajuns la spital!

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Dolj | Pitești

Ultimele articole