Verificări pentru prevenirea actelor de comerț ilicit. Firmă din Argeș amendată!

de | 10.09.2024 19:30 | Județean, Eveniment

Polițiștii argeșeni au continuat acțiunile în sistem integrat, alături de jandarmi argeșeni și de reprezentanți ai altor instituții, cu scopul prevenirii și combaterii unor situații de risc pentru cetățeni, precum și al menținerii unui climat de ordine și siguranță publică.

În acest context au fost făcute verificări și pentru prevenirea actelor de comerț ilicit.

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Rucăr au efectuat la data de 9 septembrie un control la un magazin din localitatea Dragoslavele iar în urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că operatorul economic nu a respectat obligația de a emite bonuri fiscale pentru bunurile livrate sau serviciile prestate, fiind identificată suma de 1.224 de lei, a cărei proveniență nu a putut fi justificată, se arată într-un comunicat al IPJ Argeș.

Operatorul economic a fost sancționat cu amendă în valoare de 15.000 de lei, conform OUG 28/1999, fiind dispusă măsura complementară a confiscării sumei de 1224 de lei.

 

Foto descriptiv

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Incident grav în Găvana: S-au certat și i-a dat cu o țeavă metalică în cap

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Dragoslavele | Rucăr

Ultimele articole