Veste tristă! A murit Peti Coman, doctorița de suflete!

de | 16.09.2024 08:55 | Județean, Eveniment, Importante

Veste extrem de tristă! Peti Coman, doctorița de suflete cum era numită,a încetat din viață.

Peti Coman

Tristul anunț a fost făcut în mediul online de reprezentanții Institutul Sper.

Împărtășim cu voi o veste extrem de tristă – am pierdut-o brusc și șocant de devreme pe draga noastră Peti Coman…

Nu avem cuvinte, revenim cu detalii pentru cei ce vor să îi aducă un ultim omagiu…!”

Peti Coman

Peti Coman a fost un psihoterapeut extraordinar și un om pe care l-au iubit necondiționat toți cei care au lucrat cu ea.

La aflarea tristei vești reacțiile și mesajele de condoleanțe au umplut pagina de Facebook a Institutului Sper. Iată câteva exemple:

O, Doamne.. un profesor minunat, un om extraordinar.. Condoleanțe familiei!”

Nu pot sa cred! Un om drag sufletului meu.

Dumnezeu sa o odihnească în pace! Multa putere familiei..”

Dumnezeu sa o aiba in paza Sa!
Intâlnirea promotiei,la 40 de ani,a fost ultima intalnire cu noi,cu colegii ei…Ce trist!”
Dumnezeu să o odihnească în pace și să îi așeze sufletul în corturile drepților! O imensă pierdere!
Condoleanțe familiei îndoliate!
Un om deosebit și de o incomensurabilă valoare morală și profesională, empatică și aplecată întotdeauna spre nevoile și păsurile celor de lângă ea, ale celor aflați în suferință. Am cunoscut-o cu ani în urmă în cadrul organizației Salvați Copiii.”
Dumnezeu sa o odihneasca in Imparatia Lui! A fost un om minunat, a schimbat vieti si destine cu munca ei! Imi pare nespus de rau! Drum lin in Lumina, draga Peti! Condoleante si multa putere familiei indoliate”
Ne repetăm cu toții… dar nici eu nu pot să cred. Mintea mea crede că e o greșeală. Peti Coman cea fără vârstă și plină de culoare, pitesteanca de-a mea, avea mereu ceva nou cu care să mă încânte la workshopurile ei din cadrul Conferinței SPER. Deja mi-e dor de ea.
Drum lin spre lumină! Condoleanțe tuturor celor dragi ei!”
Nu cred! Dumnezeu s-o odihnească in pace! Atat de tânără! Sincere condoleanțe! E o veste foarte tristă! Draga mea ,Peti ! Drum lin!”
Daniela Petruța Coman  a fost doctor în psihologie, consilier şi psihoterapeut formator și supervizor P.E.U., specialist în evaluarea, consilierea și psihoterapia experiențială a copiilor și adolescenților abuzați și a familiilor lor, consilierea şi terapia victimei şi a agresorului, cu competențe în evaluarea și intervenția experiențial-sistemică la familii disfuncționale, consilierea adolescenţilor cu comportament antisocial, adictiv şi suicidar şi a familiei lor, competenţe în consiliere educaţională, dezvoltare personală unificatoare (D.P.U.) individuală şi de grup cu suport creativ, competenţe în formare de formatori şi în consiliere și psihoterapie sportivă individuală și de grup centrată pe înaltă performanță.
Dumnezeu să o odihnească în pace!
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Peti Coman