Actorul Florin Piersic a fost externat din spital

de | 03.06.2024 12:41 | Național, Eveniment

INFORMAȚII NOI, 3 iunie 2024

Veștile bune continuă în ceea ce privește starea de sănătate a iubitului actor Florin Piersic. Acesta a fost externat de la Spitalul Clinic de Ortopedie-Traumatologie și TBC Osteoarticular „Foișor”.

Florin Piersic este conștient, cooperant și se mobilizează singur pe distanțe scurte. Din informații mai aflăm că în perioada următoare urmează să se interneze într-o clinică de recuperare.

 

Florin Piersic

Foto: News.ro

 

ȘTIRE INIȚIALĂ, 27 mai 2024

Vești bune despre starea de sănătate a lui Florin Piersic, după ce a suferit o intervenție chirurgicală la genunchi.

După intervențiile reușite, actorul se recuperează acum la Spitalul Foișor din Capitală, fiind sub stricta supraveghere a medicilor.

În prezent, starea sa de sănătate este una bună.

Potrivit antena3.ro, marele actor, în vârstă de 88 de ani, ar putea fi externat în această săptămână, însă el va avea nevoie de tratament și acasă, iar deplasarea o va face cu ajutorul cârjelor, transmit medicii de la Spitalul Foișor din Capitală.

Nu e un proces simplu, nu e un lucru care să se rezolve repede, pentru că vorbim de piesele unui puzzle, dar veștile sunt bune și când spun asta mă refer la evoluția care e una bună. Discuția legată de plecare sigur că există.

Nu este nevoie să ajungă la Matei Balș pentru că până la urmă procesul infecțios este în curs de rezolvare și asta se întâmplă încă de la început. Vă aduceți aminte, echipa medicală multidisciplinară asta a făcut încă din primul moment.

Recuperarea nu se referă doar la partea legată de infecțioase, se referă la ortopedie, la cardiologie și la monitorizarea cu totul.

Este clar că pentru dumnealui cel mai bine este să fie acasă. E adevărat că dacă e acasă nu înseamnă că nu se continuă această recuperare și nu înseamnă că nu vor fi niște pași şi de acum încolo”, a declarat dr. Adrian Marinescu, directorul medical al Institutului de Boli Infecțioase Matei Balș din București, pentru Antena 3 CNN

Amintim că pe 29 aprilie, Florin Piersic a fost supus unei intervenții chirurgicale de urgență la Spitalul Militar din Cluj-Napoca, imediat după încheierea unui spectacol. După operație, a fost transportat cu un elicopter la București, la spitalul „Matei Balș”.

Pe 09 mai a fost transferat la Spitalul Foişor din Bucureşti, unde a suferit o intervenție chirugicală la genunchi. I-a fost montată o proteză cu antibiotic pentru a putea lupta cu infecția din organism.

Foto: Facebook Florin Piersic

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

ÎPS Calinic Argeșeanul transferat la un spital din capitală. Urmează să fie operat

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: București | Cluj | Cluj-Napoca | Florin Piersic | Spitalul Militar

Ultimele articole