Vești bune despre starea de sănătate a lui Florin Piersic! A fost scos de la ATI și mutat într-un salon

de | 16.05.2024 17:43 | Lifestyle, Național

Vești bune despre starea de sănătate a lui Florin Piersic, după ce săptămâna trecută a suferit o intervenție chirurgicală la genunchi.

Potrivit news.ro, în cursul zilei de azi, marele actor a fost mutat de la secția ATI a Spitalului Foişor într-un salon din Compartimentul Septic al unităţii medicale.

Mai mult decât atât, actorul, în vârstă de 88 de ani, merge acum cu ajutorul unui cadru, pe distanţe scurte, iar medicii spun că evoluţia sa este bună.

Vă comunicăm faptul că, astăzi, domnul Florin Piersic a fost mutat din secţia ATI într-un salon din Compartimentul Septic al spitalului nostru. Evoluţia pacientului este bună, a început mobilizarea cu cadrul de mers pe distanţe scurte”, se arată într-un comunicat de presă transmis, joi, de Spitalul Foişor

Cu o zi înainte ca actorul să fie mutat de la ATI, medicii au transmis că acesta a început ședințele de Kinetoterapie și recuperarea medicală.

Reamintim că, Florin Piersic a fost transferat pe 09 mai, la Spitalul Foişor din Bucureşti, unde a suferit o intervenție chirugicală la genunchi. I-a fost montată o proteză cu antibiotic pentru a putea lupta cu infecția din organism.

Foto: Facebook Florin Piersic

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Piteștean urmărit național pentru infracțiuni rutiere, prins de polițiștii argeșeni cu ajutorul aplicației eDAC

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Florin Piersic

Ultimele articole