Vezi pentru ce! 10 parohii din Pitești au primit suma de 400.000 lei

de | 21.05.2024 17:27 | Pitești, Politic

Primarul Piteștiului, Cristian Gentea, anunță că 10 parohii din Pitești au primit, în total, suma de 400.000 lei. Mai precis, este vorba de finanțări nerambursabile pentru activități non-profit desfășurate de instituțiile de cult din Pitești.

Sursă foto: Facebook Cristian Gentea.

”Am dezvoltat cea mai benefică relație de colaborare instituțională în folosul comunității, între Primăria Municipiului și Protoeria Pitești!

Împreună oferim servicii și sprijin social, programe educaționale și activități culturale, promovăm valori comune, consolidăm coeziunea comunității.

În acest scop, am semnat, de Zilele Municipiului Pitești, contracte de finanțări nerambursabile pentru activități non-profit desfășurate de instituțiile de cult din orașul nostru.

10 parohii din Pitești au primit, în total, suma de 400.000 lei!”, a anunțat primarul Piteștiului, Cristian Gentea, pe pagina de Facebook. 

Material realizat de SC MB Agency Complete SRL, la comanda Partidului Social Democrat, Organizația Argeș, Cod Unic Mandatar Financiar 21240002.

Sursă foto: Facebook Cristian Gentea.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Te Deum, de sărbătoarea protectorilor spirituali ai Piteștiului – Sfinții Împărați Constantin și Elena!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Cristian Gentea | Pitești | Zilele Municipiului Pitești