Viață curmată la doar 23 de ani. Deși nu avea permis de conducere, s-a urcat la volan și a făcut accident

de | 26.09.2024 18:44 | Național, Eveniment

Sfârșit tragic pentru un român de numai 23 de ani aflat în Austria. El și-a pierdut viața într-un cumplit accident.

Potrivit  Ziarul Românesc.at, tragedia a avut loc în noaptea de 25 spre 26 septembrie, în jurul orei 00:40, în localitatea Breitenau am Hochlantsch din Austria.

Deși nu avea permis de conducere, tânărul s-a urcat la volanul unei mașini și a plecat la plimbare. În timp ce se afla pe drumul Breitenauer Straße, în apropierea localității St. Jakob-Breitenau, în direcția Mixnitz, el a pierdut controlul asupra volanului, mașina a ieșit de pe carosabil, a lovit un stâlp de iluminat și s-a izbit violent de un bolovan și de poarta unui imobil.

Din păcate, impactul i-a fost fatal.

Potrivit sursei citate, participanții la trafic au intervenit rapid, reușind să-l scoată din mașina avariată pe tânăr, însă acesta era inconștient.

Cei prezenți la locul tragediei au început imediat manevrele de resuscitare și au alertat serviciile de urgență. Din păcate, eforturile lor nu au avut succes, iar tânărul a fost declarat decedat la fața locului.

Poliția a confirmat că tânărul nu purta centura de siguranță în momentul accidentului. Această tragedie subliniază din nou importanța respectării regulilor de circulație și purtării centurii de siguranță.

Foto descriptiv ziarulromanesc.at

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Migranți ascunși printre piese auto și capace de toaletă

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Austria

Ultimele articole