(Video) ARGEȘ. Victima din accidentul de la Stâlpeni a decedat!

de | 05.09.2024 20:58 | Județean, Eveniment, Importante

INFORMAȚII NOI

Din informații aflăm că victima este Constantin Bajenaru, președintele Federaţiei Asociaţiilor de Proprietari şi Locatari din Argeş.

Asociația a fost înființată în anul 2010

“Cei 21 de membri fondatori – asociații de proprietari cu personalitate juridică am hotărât, înființarea acestei federaţii pentru realizarea scopului fundamental:  dezvoltarea capacității organizaționale, consilierea și reprezentarea asociațiilor membre, sprijinirea, protejarea, apărarea drepturilor, intereselor legitime, demnității proprietarilor, locatarilor și membrilor familiilor și urmașilor legali ai acestora.”, declara la acea dată Constantin Băjenaru , preşedintele Federaţia Asociaţiilor de Proprietari şi Locatari din Argeş.

Se pare că acesta se ocupa în prezent de un proiect pentru care încerca să obțină aprobări. Ar fi vorba despre un monument în memoria celor care au murit pe Transfăgărășan.

Update, 5 septembrie, ora 20:58

Din verificările preliminare, efectuate de către polițiștii Serviciului Rutier Argeș, s-a stabilit că un bărbat de 67 de ani, din Stâlpeni, care se deplasa pe DN 73, pe raza localității de domiciliu, circulând dinspre Pitești spre Câmpulung, în împrejurări care vor fi stabilite prin cercetări, posibil pe fondul unei afecțiuni medicale, a intrat în coliziune cu un parapet de protecție, ricoșând într-un cap de pod din beton.

Bărbatul a fost preluat de un echipaj medical si transportat la spital, ulterior survenind decesul acestuia.

În cauză urmează să fie întocmit dosar penal conform art. 192 din Codul Penal, iar verificările sunt continuate, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul rutier a avut loc.

 

 

ȘTIRE INIȚIALĂ

În urmă cu puțin timp a avut loc un accident rutier pe DN 73 în care, din primele informații, un autoturism ar fi intrat într-un cap de pod în comuna Stâlpeni, satul Livezeni.

La fața locului intervin pompierii de la Detașamentele Mioveni și Pitești cu o autospecială de intervenție, o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat și o ambulanță SMURD de terapie intensivă mobilă.

Totodată polițiștii Secției de Poliție Rurală Stâlpeni sunt la locul accidentului pentru primele măsuri și sprijinirea intervenției pompierilor, urmând ca cercetările să fie efectuate de polițiștii Serviciului Rutier Argeș.

accident in Argeș

Foto: ISU Argeș

UPDATE

Din informațiile obținute aflăm că în urma accidentului a rezultat o victimă, încarcerată. Aceasta a fost scoasă și este inconștientă.

accident in Argeș la Stâlpeni

Foto: ISU Argeș

Victima, un bărbat în vârstă de aproximativ 66 de ani, inconștientă, cu funcții vitale. Acesta a fost monitorizat și transportat la spital, transmite ISU Argeș.

La fața locului, pompierii mai asigură și măsuri specifice de prevenire a incendiilor.

 

Foto/ Video: ISU Argeș

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Un bărbat din Câmpulung, urmărit internațional – a fost încarcerat!

 

 

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: DN 73 | Mioveni | Pitești | Stâlpeni | Transfăgărășan

Ultimele articole