(Video) Angajat israelian amenințat cu pistolul într-un local din capitală

de | 07.08.2024 13:41 | Eveniment, Național

Polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București- Secția 1 Poliție au fost sesizați la data de 19 iunie 2024 cu privire la faptul că, în aceeași zi, un bărbat de cetățenie israeliană, ar fi fost amenințat cu un pistol, de către un alt bărbat, fiindu-i adresate totodată injurii cu caracter rasist.

Din cercetărilor efectuate a rezultat presupunerea rezonabilă că un bărbat, în vârstă de 48 de ani, ar fi amenințat cu un pistol și ar fi proferat injurii unui angajat al unui restaurant din Sectorul 1.

Ulterior, la data de 20 iunie polițiștii Secției 1 Poliție au identificat și depistat un bărbat, în vârstă de 48 de ani, față de acesta fiind luată măsura reținerii pentru 24 de ore. Ulterior, a fost dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

Au fost confiscate de asemenea și două arme de tip airsoft, în vederea continuării cercetărilor, potrivit Poliției Capitalei.

Trebuie precizat faptul că cercetările sunt continuate de polițiști din cadrul Secției 1 Poliție sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “amenințare”, “răspândirea, vânzarea sau confecționarea de simboluri cu caracter fascist, rasist sau xenofob și a promovării cultului persoanelor vinovate de săvârșirea unor infracțiuni contra păcii și omenirii” și “nerespectarea regimului armelor și munițiilor”, sub supravegherea Parchetului de pe lânga Judecătoria Sectorului 1.

 

Video: DGPMB

Foto: captură video

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Mesaj RO-ALERT în cazul unei adolescente din Argeș dată dispărută

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: București

Ultimele articole