(Video) Argeș – Căruță lovită de mașină în Argeș! Copii răniți!

de | 01.08.2024 12:35 | Eveniment, Județean

O familie a văzut moartea cu ochii după ce căruța în care se afla a fost izbită în plin de un autoturism. Căruțașul a ieșit de pe un drum lateral, iar în urma impactului, toți ocupanții, inclusiv doi copii mici, au fost aruncați pe asfalt.
Acești oameni sărmani trăiesc din vânzarea fierului vechi pe care îl strâng. Acum erau la marginea municipiului Pitești, spre Curtea de Argeș. Căruțașul nu s-a asigurat și a crezut că are timp să treacă până când vine o mașină, dar s-a înșelat. Autoturismul l-a lovit în plin.

Imagini video puteți viziona AICI. 

Familia din comuna Mălureni a fost aruncată efectiv pe stradă în urma impactului dintre mașină și căruță.
y - (Video) Argeș - Căruță lovită de mașină în Argeș! Copii răniți!
Imediat ce s-a ridicat de jos, căruțașul a luat o canistră pe care o avea în căruță și s-a repezit la șofer, căruia i-a spart luneta.
Bărbatul a fost calmat de polițiștii care au ajuns la locul incidentului.
lk - (Video) Argeș - Căruță lovită de mașină în Argeș! Copii răniți!
Ambii copii au fost răniți în acest accident.
Șoferul mașinii nu a mai depus nicio plângere pentru că i-a fost spart geamul mașinii cu canistra. 
- (Video) Argeș - Căruță lovită de mașină în Argeș! Copii răniți!

„Polițiștii Biroului rutier Pitești au intervenit la un eveniment rutier care a avut loc la limita dintre localitățile Bascov și Pitești în care a fost implicat un atelaj și un autoturism.

Din primele verificări a rezultat că un bărbat de 26 de ani din Mălureni care conducea un atelaj ar fi pătruns de pe strada Micșunele pe strada Nicolae Bălcescu, posibil pe fondul neacordării de prioritate a rezultat o coliziune cu un autoturism.

Conducătorul atelajului cât și cel al autoturismului au fost testați cu aparatul etilotest rezultând că nu au consumat alcool.

Pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor în cauză a fost întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă”, a precizat Florin Popa, purtător de cuvânt al Poliției Argeș. 

Declarația o puteți vedea AICI. 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Bascov | comuna Mălureni | Mălureni | Pitești | Uiasca | Valea Ursului | Vedea