(Video) Argeș – Percheziții domiciliare la Bascov și Merișani!

de | 27.06.2024 10:28 | Eveniment, Importante, Județean

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au pus în executare astăzi, 27 iunie, în continuarea cercetărilor privind starea conflictuală din noaptea de 18 spre 19 iunie, 11 mandate de percheziție domiciliară în localitățile Bascov și Merișani.

Peste 70 de polițiști argeșeni din structurile de investigații criminale, ordine publică, rutieră, criminalistică, dar și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Argeș participă la activitățile de percheziție.

Acest activități au beneficiat de sprijinul jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Argeș.

IPJ Argeș reamintește faptul că, în noaptea de 18 spre 19 iunie, polițiștii argeșeni au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112 cu privire la o stare conflictuală între mai multe persoane, pe raza comunei Bascov.

La fața locului au fost direcționate mai multe echipaje de ordine publică din cadrul Poliției Municipiului Pitești, precum și jandarmi argeșeni și luptători din cadrul Serviciului Acțiuni Speciale Argeș, pentru aplanarea stării conflictuale și preîntâmpinarea altor manifestări violente.

În urma verificărilor a rezultat că pe DN 7C, la limita dintre localitățile Bascov și Merișani, mai multe persoane au fost implicate în evenimente rutiere, iar pe acest fond s-ar fi agresat reciproc.

Șase autoturisme ce prezentau avarii au fost găsite la fața locului, șapte persoane fiind transportate la spital.

Ulterior un număr de 14 persoane au fost conduse la sediul poliției pentru audieri iar în urma administrării probatoriului și a parcurgerii etapelor procesuale, șapte persoane au fost reținute pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, pentru săvârșirea infracțiunilor de încăierare și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Cercetările continuă pentru stabilirea întregii activități infracționale.

Video: IPJ Argeș

Foto: captură video

 

Citiți, de asemenea, pe anchetoanline.ro:

(VIDEO) Șapte persoane au fost reținute în cazul scandalului de la Bascov

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Bascov | Merișani | Pitești | Uiasca | Vâlcele | Valea Ursului

Ultimele articole