(Video) Bărbat de 34 de ani din Bascov, căutat la nivel național – prins de polițiștii argeșeni

de | 22.08.2024 11:05 | Eveniment, Importante, Județean

În seara zilei de 21 august, polițiștii din Argeș au reușit să identifice și să prindă un bărbat de 34 de ani din Bascov, care era urmărit la nivel național. Acesta avea un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile emis de Judecătoria Pitești.

Individul în cauză se eschiva de la investigațiile desfășurate într-un dosar penal ce vizează comiterea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, distrugere și amenințare.

Operațiunea de prindere a bărbatului a fost efectuată de polițiștii Serviciului Investigații Criminale Argeș, în colaborare cu polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bascov, cu suportul luptătorilor Serviciului Acțiuni Speciale Argeș și al jandarmilor din Argeș. Sprijinul de specialitate a fost oferit de Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

Reamintim că, pe 30 iulie, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bascov au continuat cercetările într-un dosar penal sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, dosar ce privește comiterea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, distrugere și amenințare.

Din cercetările efectuate a reieșit că pe 29 iulie, în jurul orei 12:00, mai mulți bărbați din Bascov au provocat un scandal, având la bază un conflict anterior. Incidentul a avut loc pe DN 7C, în comuna Bascov, în timpul căruia cei implicați au provocat daune asupra caroseriei a trei autoturisme.

Pe 30 iulie, în urma probelor administrate, trei bărbați cu vârste de 21, 28 și 52 de ani au fost reținuți pentru 24 de ore pe baza unei ordonanțe.

A doua zi, pe 31 iulie, cei trei bărbați au fost prezentați instanței de Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești. Judecătoria Pitești a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile a bărbatului de 28 de ani și a decis cercetarea sub control judiciar a celorlalți doi bărbați, de 21 și 52 de ani. Totodată, au fost emise mandate de arestare preventivă în lipsă pentru doi bărbați de 42 și 34 de ani.

Menționăm că, pe 1 august, polițiștii din Argeș l-au depistat și pe bărbatul de 42 de ani din Bascov, care era de asemenea urmărit la nivel național, având un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile emis de Judecătoria Pitești.

Investigațiile continuă, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, pentru a stabili toate circumstanțele în care au avut loc faptele.

 

Video: IPJ Argeș

Foto: captură video

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

https://anchetaonline.ro/fratii-tate-fost-retinuti-24-184905/

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Bascov | Pitești | Uiasca | Valea Ursului

Ultimele articole