(Video) Bărbat de 56 de ani mort în azil! Percheziții în 4 localități din județ

de | 24.07.2024 11:18 | Eveniment, Importante, Județean

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești – Biroul Investigații Criminale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au pus în executare la data de 23 iulie patru mandate de percheziție domiciliară în localitățile Pitești, Curtea de Argeș, Ștefănești și Albota, la sediile sau punctele de lucru ale unor persoane juridice și la locuințele unor persoane fizice, cercetate într-un dosar penal privind inacțiune în asigurarea îngrijirilor medicale și igienei unei persoane internate într-un azil de bătrâni, respectiv omisiuni în solicitarea intervenției medicale de urgență, fapt ce ar fi condus la decesul unui bărbat, cu mobilitate limitată, în vârstă de 56 ani, din Pitești.

În urma perchezițiilor au fost descoperite și ridicate înscrisuri cu valoare probatorie și sisteme de calcul, informează oamenii legii.

Din informații mai aflăm că a fost dispus de asemenea și transportul la spital pentru trei persoane.

Polițiștii argeȘeni transmit că două persoane au fost conduse la sediul poliției, pentru audieri.

De precizat că acțiunea a beneficiat de sprijinul reprezentanților Agenției Județene pentru Plăți și Inspecție Socială Argeș și Direcției de Sănătate Publică iar la activitățile de percheziție au participat peste 30 de polițiști argeșeni din structurile de investigații criminale, ordine publică, de investigare a criminalității economice, criminalistică, dar și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Argeș.

La acest moment ercetările continuă pentru stabilirea situației de fapt și luarea măsurilor legale în consecință.

 

Video: IPJ Argeș

Foto: captura video

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Atac cu drone în portul Ismail, la granița României!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Albota | Argeș | Pitești