(Video) Incredibil de prost – Bărbat trântit de urs pe Transfăgărășan!

de | 10.07.2024 16:50 | Eveniment, Importante, Național

Imagini incredibile surprinse azi pe Transfăgărășan. Un bărbat inconștient a fost salvat de zgomotul claxoanelor după ce i-a dat să mănânce unui urs. iar animalul a sărit la el și l-a trântit.

Imaginile pe care le vedeți sunt filmate astăzi, pe Transfăgărășan, puțin mai sus de Vidraru, acolo unde doi bărbați au oprit mașina pentru a da de mâncare unor urși care se aflau în pădure, pe partea dreaptă a șoselei.

Curajul lor le-a stârnit curiozitatea și altora care au oprit să filmeze. Pe această filmare se aude cum o tânără filmează special parcă așteptând un moment în care se va întâmpla ceva. Și într-adevăr se întâmplă, în momentul în care unul dintre bărbați vrea să hrănească și un al doilea urs care apare în locul respectiv, primul animal sare la el și îl trântește, moment în care celălalt bărbat reacționează zgomotos. La fel o fac și șoferii care se aflau în mașini în zona respectivă care claxonează disperat punând pe fugă ambele animale.

Bărbatul inconștient, pus la pământ, tremurând ca varga, se retrage către mașină, se urcă într-un autoturism cu numere de Italia și pleacă, lăsând în urmă probabil aventura vieții sale, care putea să-i fie fatală.

Din păcate tot mai mulți oameni fac astfel de gesturi iresponsabile punându-și viața în pericol.

Putem observa și în imaginea de mai jos faptul că în ultimii ani au crescut extrem de mult apelurile privind prezența urșilor.

Anul acesta, până în prezent au fost făcute peste 2,200 de apeluri.

WhatsApp Image 2024 07 10 at 19.28.13 - (Video) Incredibil de prost - Bărbat trântit de urs pe Transfăgărășan!

Se cunoaște faptul că pe Transfăgărășan este plin de urși iar autoritățile au tras numeroase semnale de alarmă rugându-i pe turiști să nu-i mai hrănească, să nu-i mai fotografieze, să nu se apropie de ei deaorece este extrem de periculos.

Chiar ieri, 9 iulie a avut loc o tragedie pe munte, mai exact pe traseul Jepii Mici, acolo unde o tânără și-a pierdut viața după a fost atacată de un urs .

Mai multe informații legate de acest incident tragic puteți citi pe anchetaonline.ro

O tânără și-a pierdut viața după ce a fost atacată de un urs în Bușteni. Avea 19 ani!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Italia | Transfăgărășan | Vidraru

Ultimele articole