(VIDEO) Căldura l-a făcut să recurgă la un gest necugetat! A spart geamul de la tramvai

de | 03.05.2023 15:05 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Național

(VIDEO) Căldura l-a făcut să recurgă la un gest necugetat! A spart geamul de la tramvai

Un incident, mai puțin obișnuit, a avut loc, marți, în jurul orei 15:00, pe Bulevardul Decebal din Oradea.

Un pasager, supărat că îi este cald, a recurs la un gest necugetat. El a vandalizat geamul unui tramvai cu ajutorul unui ciocănel de siguranță.

Din primele informații, bărbatul i-ar fi cerut vatmanului să pornească aerul condiționat, iar când acesta i-a explicat că ventilația este deja pornită, pasagerul s-a supărat și a început să spargă geamul.

Incidentul s-a petrecut în tramvaiul Imperio nr. 314, în zona străzilor Decebal intersecție cu Vladimirescu, iar imaginile au fost surprinse de o cameră de supraveghere.

video Facebook / Oradea Transport Local

În urma acestei întâmplări, paguba estimată ajunge la aproximativ 3000 de lei, iar reprezentanții companiei de transport locală urmează să depună o plângere penală la poliție.

Pasagerul i-a cerut vatmanului sa pornească aerul condiționat. Vatmanul i-a răspuns că este pornită ventilația, iar pasagerul i-a spus ceva de genul că va își face singur aer condiționat.

A luat un ciocănel de siguranță din tramvai și a lovit până a spart geamul. A distrus un metru pătrat de sticlă. Paguba este estimată undeva la 3000 de lei.

Colegii mei sunt la Poliție pentru a depune o reclamație. Mâine ducem înregistrarea și facem și o plângere penală, a declarat directorul tehnic al OTL, Marius Nicoruț.

De asemenea, reprezentanții Oradea Transport Local cer ajutorul orădenilor pentru identificarea celui care a vandalizat tramvaiul.

sursă foto/video Facebook / Oradea Transport Local

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Gest uriaș făcut de David Popovici! A donat o medalie de aur copiilor bolnavi de cancer!

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Oradea