(VIDEO) Jaf de 100.000 de euro la o societate comercială! Ce au furat doi piteșteni

de | 15.06.2023 16:03 | Știri, Eveniment, Județean, Pitești

Doi bărbați de 36 de ani, respectiv 46 de ani, ambii din Pitești, au fost reținuți, ieri 14 iunie, pentru furt calificat.

Polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale au continuat verificările în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, iar în urma acestora cei doi piteșteni au fost reținuți pentru 24 de ore.

Potrivit cercetărilor, în noaptea de 07 spre 08 iunie, ei ar fi furat, din curtea unei societăți comerciale, o semiremorcă, încărcată cu anvelope în valoare de 100.000 de euro.

Ulterior, ei ar fi transferat marfa (aproximativ 1100 de anvelope) într-o altă semiremorcă și într-o autoutilitară, ducând-o într-o hală, în comuna Râca.

Pe parcursul cercetărilor, polițiștii au reușit să recupereze prejudiciul, pe care l-au restituit societății în cauză.

Ulterior, la data de 14 iunie a.c., după administrarea probatoriului, bărbații au fost reținuți pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.”, transmite IPJ Argeș

sursă foto/video IPJ Argeș

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Pisică blocată la motorul unei mașini, salvată de pompierii argeșeni

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești