(Video) Hoți de buzunare prinși de polițiști cănd încercau să fure de la o femeie de 87 de ani

de | 04.07.2024 12:47 | Național, Eveniment

Doi barbati și o femeie au fost reținuți pentru 24 ore după ce au încercat să fure de la o bunicuța de 87 de ani în timp ce aceasta aștepta autobuzul într-o stație din Timișoara.

Doi polițiști ai Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Timișoara au observat în cursul zilei de ieri, în timp ce desfășurau activități specifice în zona Bulevardului Iuliu Maniu – trei persoane cunoscute cu activități infracționale și au pornit în urmărirea acestora, reușind să îi suprindă în flagrant în timp ce încercau să îi sustragă unei femei, în vârstă de 87 de ani, bunuri din poșetă, în timp ce aceasta se afla într-o stație de autobuz în Piața Iuliu Maniu.

Un bărbat de 55 și altul de 61 de ani dar și o femeie de 61 de ani, au fost conduși la sediul poliției în vederea audierii, iar în urma probatoriului administrat au fost reținuți pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la furt, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Timiș

 

 

Citiţi, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Controale efectuate de Apă Canal 2000 SA! Branșamente de apă ilegale identificate la Oarja

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Oarja | Timiș | Timișoara