(Video) Iată cum va arăta noul bulevard paralel cu ”Nicolae Bălcescu”!

de | 12.07.2024 12:04 | Lifestyle, Pitești

Iată cum arată varianta avută în vedere de modernizare a infrastructurii rutiere și feroviare, prin care autoritățile locale din Pitești vor să decongestionăm traficul din zona Nord a municipiului. De altfel, primarul Cristian Gentea, a prezentat pe pagina de Facebook filmulețul cu varianta avută în vedere.

”La finalul ședinței de astăzi a Consiliului Local Pitești a fost prezentată varianta avută în vedere de modernizare a infrastructurii rutiere și feroviare, prin care sperăm să decongestionăm traficul Piteștiului!

Același lucru s-a întâmplat și în ședința de ieri a Consiliului Local Bascov, întrucât dorim să intram într-un parteneriat comun (Pitești-Bascov) cu Ministerul Transporturilor.

Așadar, între CNCD și Bascov – DN7, ridicăm calea ferată și creăm un nou bulevard (cu 4 benzi și sensuri giratorii la intersecțiile cu Străzile Găvenii, George Coșbuc și Constantin Dobrogeanu Gherea), paralel cu ”Nicolae Bălcescu”!

Vom avea și două noi parcări ”verzi”, cu panouri solare și stații de încărcare în zona Gării Sud”, a transmis Cristian Gentea pe pagina de Facebook.

Foto descriptiv. Sursă foto și video: Facebook Cristian Gentea.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Cristian Gentea: ”Lucrările avansează în Parcul Ștrand”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare: