(Video) Împreună îl putem ajuta pe Andi! Piteștenii au venit la spectacolul umanitar

de | 29.08.2024 21:54 | Importante, Lifestyle, Pitești

Piața Primăriei Pitești s-a umplut în această seară. Comunitatea piteșteană s-a unit să-i fie aproape în aceste momente dificile lui Andi, băiatul ce la doar 18 ani a fost diagnosticat cu cancer (Sarcom Ewing), o formațiune tumorală de 28 cm, coapsa dreapta, o formațiune maligna, invazivă. Chimioterapia a început, însă costurile estimate al procedurilor se ridică la suma de 300.000 euro…

concert umanitar Andi

Administrația locală din Pitești, prin Filarmonica Pitești a organizat un concert vocal-simfonic umanitar în această seară – ”Hollywood in Pitești”. Stagiunea estivală 2024 a Filarmonicii Piteşti s-a încheiat printr-un concert vocal-simfonic umanitar, care a purtat spectatorii prin universul fascinant al cinematografiei, oferind un program deosebit. Alături de orchestra simfonică a instituției, dirijată de Tiberiu-Dragoș Oprea, au fost în program următorii soliști: Adina Sima, Andrei Tomescu, Adriana Jighirgiu și Diana Stănciuleasa; dar și dansatorii: Andreea Pătrănoiu, Lorena Sandu, Maria Popa, Valentin Dobriță, Vlad Sandu și Daniel Marinescu. Coregrafia evenimentului îi aparține lui Valentin Dobriță.

Evenimentul a avut un scop umanitar: strângerea de fonduri pentru salvarea vieții lui Andi Săbăreanu, elev în clasa a XII-a, la Colegiul Național „Alexandru Odobescu” Pitești, diagnosticat cu Sarcom Ewing, o formațiune tumorală malignă, de 28 de cm, în coapsa dreaptă. Spectatorii au putut dona în urna special amenajată lângă scenă.

Lupta nu se oprește în această seară, ea continuă pentru Andi. Iată, totalitatea procedurilor în care adolescentul de 18 ani va fi implicat:

  • ⁠ ⁠chimioterapie;
  • ⁠ ⁠chirurgie femur drept;
  • ⁠ ⁠proteza inlocuitoare femur drept;
  • ⁠ ⁠recuperare in centre specializate;
  • ⁠ ⁠imunoterapie.

Astfel, cei care pot să ajute o pot face aici:

Nume:  SABAREANU LAURENTIU MIHAI

IBAN: RO39BTRL00301201786686XX

Nume: SABAREANU LAURENTIU MIHAI

IBAN: RO36BTRLEURCRT0078668601

Mihai Sabareanu(Revolut)

RO95BREL0005551637930100.

Toți și împreună putem schimba vieți! Astăzi este doar despre Andi! 

Foto descriptiv. Sursă foto și video: anchetaonline.ro și FB Primăria Municipiului Pitești.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Bacalaureat și Evaluare Națională. Iată calendarele examenelor pentru anul școlar 2024-2025!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare: