(VIDEO) Încă două construcții au fost cuprinse de flăcări în Argeș!

de | 10.11.2022 18:12 | Știri, Eveniment, Județean

Încă două construcții care se află în aceeași gospodărie au fost cuprinse de flăcări în localitatea Pătuleni, în urmă cu doar câteva momente, după un alt incendiu care a avut loc în urmă cu câteva ore, în localitatea Rociu.

fum incendiu - (VIDEO) Încă două construcții au fost cuprinse de flăcări în Argeș!

La intervenție au fost direcționate un echipaj de pompieri cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, care au lichidat incendiul de la casa bătrânească localizată în localitatea Rociu, către localitatea Pătuleni pentru localizarea și lichidarea incendiului.

incendiu pompieri - (VIDEO) Încă două construcții au fost cuprinse de flăcări în Argeș!

ISU Argeș informează că flăcările se manifestau generalizat și exista pericolul de propagare la vecinătăți.

De asemenea, la fața locului, au intervenit pompierii de la Detașamentul de Pompieri Bradu și Garda de Intervenție Topoloveni cu trei autospeciale pentru stins incendii și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat.

Din fericire, în urma evenimentului nu au rezultat  victime.

Suprafață celor două construcții a fost de aproximativ 80 mp, iar în interior au fost distruse obiecte de mobilier, articole textile, aparate electrice și electrocasnice.”, scrie ISU Argeș.

 

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonlien.ro

Casă cuprinsă de flăcări, în Argeș

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole