(Video) Meci cu peripeții în Argeș

de | 03.07.2024 10:25 | Lifestyle, Importante, Județean

În Argeș cele două ore ale meciului dintre România și Olanda au fost pline de peripeții.
Niciunul dintre miile de oameni adunați în centrul orașului sau la terase nu intuia nimic din ce va urma. O furtună i-a alungat pe toți, iar rezultatul în sine l-a făcut pe un suporter sa-si arunce paharele si televizorul pe geam de la etaj.
image00004 - (Video) Meci cu peripeții în Argeș
Imagini video AICI. 
Așteptările au fost mari înaintea fluierului de început al partidei. N-a durat mult însă și, fără vreo legătură cu scorul de pe tabelă, toată lumea a fost trimisă acasă de o furtună cu vânt puternic și ploaie torențială. Nici la terasele acoperite din Pitești nimeni nu a mai putut rămâne.

 

Toată lumea s-a grăbit către casă. Unii Chiar mai repede decât era cazul.
Imagini AICI cu o mașină care se învârte pe strada udă din cauza vitezei.
- (Video) Meci cu peripeții în Argeș
Mai toată lumea a văzut meciul acasă până la urmă. Supărat pe rezultat, un suporter din zona de nord al Piteștiului și-a aruncat seturile de pahare și televizorul pe geam, fix în stradă.
image00128 - (Video) Meci cu peripeții în Argeș
Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Olanda | Pitești

Ultimele articole