(VIDEO) Percheziții de amploare în Argeș! Angajați CFR-reținuți

de | 19.06.2023 14:37 | Știri, Eveniment, Județean, Național

Patru persoane au fost reținute pentru 24 de ore după ce polițiștii din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Craiova au administrat probatoriu într-un dosar penal instrumentat la nivelul Serviciului Județean Poliție Transporturi Argeș, privind furt de carburant comis în dauna operatorilor feroviari.

Ulterior, față de un bărbat de 45 de ani, precum și față de un bărbat de 55 de ani, a fost dispusă și obligația de a nu exercita profesia.

În cursul zilei de miercuri, 14 iunie, au avut loc 20 de percheziții domiciliare pentru administrarea de probatoriu, într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Dintre acestea, 18 au avut loc pe raza județului Argeș, una în județul Brașov și una în județul Giurgiu.

În urma perchezițiilor, polițiștii au reținut 1.405 litri de motorină, 25 de litri de ulei (despre care s-a stabilit că este specific C.F.R.), 62 de piese (despre care s-a stabilit că sunt componente de la vagoane de marfă), precum și mai multe recipiente goale cu miros specific de motorină, cu o capacitate totală de 2.600 de litri.

Iar, vineri, 16 iunie, după administrarea probatoriului, patru bărbați, cu vârste cuprinse între 45 și 61 de ani, au fost reținuți pentru 24 de ore.

Ulterior, față de cei în cauză a fost dispusă cercetarea sub măsura preventivă de control judiciar pentru 60 de zile. Totodată, față de doi dintre aceștia, a fost dispusă și obligația de a nu exercita profesia.

Perchezițiile au fost desfășurate cu sprijinul polițiștilor Inspectoratului de Poliție Județean Argeș, Serviciului Județean Poliție Transporturi Giurgiu și Biroului Județean Poliție Transporturi Brașov, precum și al jandarmilor din cadrul Inspectorartului Județean de Jandarmi Argeș.

De asemenea, cercetările au beneficiat de sprijinul Biroului Operațiuni Speciale Pitești din cadrul Direcției de Operațiuni Speciale – I.G.P.R.

sursă foto/video IPJ Argeș

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Un produs vândut de Mega Image, retras de la vânzare

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: IPJ Argeș