(Video) Percheziții în Argeș! Vindeau droguri la bar!

de | 18.06.2024 15:57 | Eveniment, Importante, Județean

Polițiștii și procurorii antidrog din Argeș au făcut două percheziții acasă la patronul și la angajata unui bar dintr-o comună de lângă Câmpulung Muscel. Cei doi erau suspectați că vând droguri chiar acolo unde lucrează, la barul din localitate. Așa lumea a aflat foarte repede de ei, la fel și polițiștii, care le-au făcut percheziții și au găsit 15 grame de cocaină, 30 de grame de 2-MMC, ustensile cu care porționau droguri, precum și 1.500 de lei.

Patronul și angajata începuseră să vândă droguri din luna mai a acestui an, deci doar de o lună de zile, dar au spus prin tot satul că au de vânzare droguri și pot fi găsiți la bar.

Amândoi au fost reținuti pentru 24 de ore iar instanța va dispune dacă vor fi arestați sau vor fi cercetati sub control judiciar

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești – Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Pitești, au documentat activitatea infracțională a unor persoane cercetate pentru trafic de droguri de mare risc și efectuarea, fără drept, de operațiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive, informează IPJ Argeș.

În urma cercetărilor s-a stabilit că, începând cu luna mai 2024, două persoane, de 30 și de 47 de ani, una dintre acestea având calitatea de vânzător la un bar dintr-o localitate din mediul rural și cealaltă administrator – au deținut, intermediat și comercializat cantități de droguri de mare risc către consumatori din județul Argeș.

Au fost efectuate, la data de 17 iunie 2024, două percheziții la locuinețele celor în cauză, fiind descoperite și ridicate aproximativ 15 grame de substanță susceptibilă de a fi drog de mare risc, respectiv cocaină, aproximativ 30 de grame de substanță susceptibilă de a produce efecte psihoactive, respectiv 2-MMC, ustensile destinate porționării și cântăririi de droguri, precum și 1.500 de lei.

Tot luni, 17 iunie, după administrarea probatoriului, procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Pitești au dispus reținerea celor două persoane, pentru 24 de ore iar astăzi, 18 iunie față de acestea a fost luată măsura arestării preventive, pentru 30 de zile.

IPJ Argeș informează că suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română.

Totodată acțiunea a beneficiat de sprijinul jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Argeș.

„Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție”, mai transmit reprezentanții IPJ Argeș.

 

Video: IPJ Argeș

Foto: captură video

 

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

ARGEȘ. A intrat cu mașina într-un cap de pod! Două victime transportate la spital!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Câmpulung Muscel | Muscel | Pitești