(Video) Prefectul Dragoș Predescu: „Votul meu este un îndemn pentru toți argeșenii cu drept de vot, dar în principal pentru generația mea”

de | 09.06.2024 08:25 | Politic, Administrație, Județean

Prefectului județului Argeș, Dragoș Predescu a fost primul alegător în această dimineață la secția de vot de care aparține. Acesta a declarat că votul său este un îndemn pentru toți argeșenii cu drept de vot dar în principal pentru generația sa. Totodată acesta a îndemnat tinerii să meragă la vot pentru a-și alege viitorul.

Am fost primul alegător din secția de vot de care aparțin! Votul meu este un îndemn pentru toți argeșenii cu drept de vot, dar în principal pentru generația mea.

Tineri, ieșiți să vă alegeți voi viitorul! Să construim împreună județul așa cum îl vrem noi!

Îmi doresc o zi de vot cu prezență mare la urne. Vreau să arătăm ca argeșenii, de toate vârstele, sunt oameni hotărâți, responsabili și care își cunosc drepturile.

Vreau o zi fără incidente electorale, cu respect față de însemnătatea pe care o are!

Oameni buni, nu vă lăsați amenințați și nu permiteți nimănui să încerce să vă cumpere votul! Este ilegal și imoral! Iar cine încearcă, trebuie să fie sancționat!

Vă doresc o zi cu liniște, cu alegeri bune!”, a declarat prefectul Dragoș Predescu.

 

Video: Prefectura Argeș

Foto: captură video YouTube

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

PITEȘTI. Aflați unde se află secția de votare la care sunteți arondați

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Dragoș Predescu