(Video) Preotul din Costești ucis într-un accident de un tânăr fără permis – condus pe ultimul drum!

de | 18.05.2024 17:45 | Costești, Eveniment, Importante, Județean

Lacrimi și tristețe astăzi în Argeș! Preotul din Costeși ucis într-un accident de un tânăr teribilist a fost condus pe ultimul drum.

Preotul Ilie Geangavelea slujea la biserica Zorile din Costești, avea 44 ani, era căsătorit și era tatăl a doi copii, un băiat și o fată.

La înmormântarea sa au participat foarte mulți argeșeni, după cum se poate observa și în imaginile de mai jos.

Reamintim faptul că tragicul accident a avut loc marți, 14 mai atunci când tânărul din imagine s-a urcat la volanul mașinii pe care abia o cumpărase, a executat o manevră greșită la volan (neavând experiență în ale șofatului) moment în care s-a izbit violent de un autoturism cu remorcă în care se aflau doi preoți din Costești, de 44, respectiv 46 de ani.

2e3dd959 fe44 435f 8e76 bf485d79e286 - El e șmecherul satului care a omorât un preot și a băgat altul în spital!

El este tânărul inconștient care s-a urcat la volan fără permis

Autoturismul condus de tânărul de 18 ani s-a răsturnat în afara părții carosabile, iar cel de-al doilea, la volanul căreia se afla preotul de 46 de ani, a lovit un cap de pod. Ambele mașini au fost complet distruse.

4d1d105b 62c4 42bf b12a 2f15af9358bc - El e șmecherul satului care a omorât un preot și a băgat altul în spital!

Mai multe echipaje de la pompieri, descarcerarea, ambulanța, SMURD și poliția au intervenit la locul accidentului.

În urma coliziunii, pasagerul din dreapta mașinii lovite de tânărul de 18 ani, preot la biserica Zorile din Costești, a murit pe loc.

Cel care se afla în mașină cu el, preot la biserica Telești, a fost preluat de elicopterul SMURD și dus de urgență la spital. El a suferit multiple traumatisme și acuza dureri în mai multe zone ale corpului. La spital a fost transportat și tânărul de 18 ani care a provocat cumplitul accident.

Moartea fulgerătoare a preotului Ilie Geangavelea a provocat un șoc în comunitatea argeșeană. Acesta era extrem de apreciat și un model pentru mulți dintre cei care l-au cunoscut.

Printre cei care au transmis mesaje de condoleanțe s-au aflat și reprezentații primăriei Costești :

Mult îndurerată și greu încercată familie Geangavelea
Cu sufletele grele și pline de tristețe, dorim să vă exprimăm sincerele noastre condoleanțe pentru pierderea profund regretată a preotului Ilie Geangavelea. Vrem să stiți că suntem alături de voi în aceste momente dificile. Cu siguranță preotul Ilie va rămâne în amintirea noastră ca un om minunat, un prieten drag și un spiritual desăvârșit.
Vă rugăm să primiți acest mic gest de solidaritate din partea noastră – o lumânare aprinsă și gândurile noastre bune, care se îndreaptă către voi cu toată sinceritatea.
Dumnezeu să vă dea putere și alinare în aceste clipe de tristețe și să vă ocrotească. Suntem aici pentru voi, pentru orice sprijin sau ajutor de care ați putea avea nevoie.
Veșnică lui pomenire!
Cu compasiune și respect,
Ion Baicea, Primarul orașului Costești și întregul colectiv al Primăriei orașului Costești”, au transmis reprezentanții primăriei pe pagina de Facebook.

În ceea ce îl privește pe tânărul care a produs tragedia de la Costești acesta a fost arestat pentru 30 de zile.

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Accident rutier la Stâlpeni! O femeie de 36 de ani și o fetiță de 8 ani au fost transportate la spital!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Ion Baicea