(VIDEO) Cum va arăta oraşul Topoloveni! Un nou proiect cu fonduri europene pregătit de primarul Gheorghiţă Boţârcă!

de | 29.05.2024 11:36 | Topoloveni, Administrație

La Topoloveni, primarul Gheorghiță Boțârcă și echipa sa pregătesc un nou proiect important care va fi finanțat cu fonduri europene. Orașul  a devenit campionul regiunii la atragerea de bani europeni, iar primarul Gheorghiță Boțârcă nu ratează nicio oportunitate pentru a accesa programele de finanţare destinate dezvoltării localităţilor.

Acum, la Primăria Topoloveni,  se fac pregătiri intense pentru depunerea proiectului „Dezvoltare locală integrată prin măsuri de regenerare locală”, în cadrul Programului Operaţional Regional (POR) 2021-2027.

Iată cum va arăta oraşul Topoloveni după implementarea acestui proiect!

Practic, prin intermediul acestui proiect, zona centrală a oraşului Topoloveni (zona de blocuri) va avea o nouă faţă, cu locuri de joacă noi și moderne, spaţii verzi atractive, parcări moderne și multe alte lucruri minunate de care să ne bucurăm.” – transmite primarul Gheorghiţă Boţârcă.

Citiţi, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Administrația primarului Gheorghiţă Boţârcă în cifre: Proiecte în valoare de 167 milioane lei – derulate în ultimii patru ani în oraşul Topoloveni

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/nadia-ciochina/" target="_self">Nadia Ciochina</a>

Articol scris de Nadia Ciochina

Jurnalist de investigații și editor, cu 19 experiență în presă, autor și coordonator pentru numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Gheorghiță Boțârcă | Primăria Topoloveni | Topoloveni

Ultimele articole