(Video) Ruxandra Stoica, omul din spatele Hush Pitești: „Vom avea foarte multe surprize!”

de | 21.08.2024 15:55 | Județean, Lifestyle

Ruxandra Stoica a reușit să contureze o carieră remarcabilă și un profil public puternic în industria HoReCa. Ca manager al mai multor restaurante și afaceri din acest sector, tenacitatea sa i-a asigurat o poziție credibilă și influentă în județul Argeș.

A început cu primul său proiect la Mioveni și a extins succesul către Pitești. Astăzi, portofoliul său include Green Pub, Club Hush, Mexicano și Marco Cremeria. În plus, abilitățile sale de leadership și implicarea socială sunt evidente și în rolul său de președinte al unei asociații respectate, care sprijină antreprenorii și angajații din domeniul HoReCa.

Acest succes a fost construit pe baza abilităților sale dezvoltate de-a lungul timpului, fără un plan inițial clar în această direcție.

la Hush 00000287072 b87e 800x800 n e4624042 - (Video) Ruxandra Stoica, omul din spatele Hush Pitești: „Vom avea foarte multe surprize!”

 

Pe pagina de Instagram a clubului Hush, Ruxandra Stoica, omul din spatele afacerii oferă o serie de răspunsuri si curiozități legate de locație.

Aceasta precizează că este o persoană foarte exigentă și relatează că a avut parte de foarte multe provocări, în special cu artiștii dar cea mai mare provocare ca antreprenor a fost pandemia.

Totodată anunță o serie de evenimente, de surprize pentru publicul care îndrăgește clubul Hush.

 

Prima surpriză pe care o regăsim pe contul de socializare este concertul 3 Sud Est din 15 noiembrie.

Bilete se gasesc la Club Hush sau online pe iabilet: https://www.iabilet.ro/bilete-pitesti-3-sud-est-greatest…/

00000287072 b87e 800x800 n e4624042 - (Video) Ruxandra Stoica, omul din spatele Hush Pitești: „Vom avea foarte multe surprize!”
Mai multe detalii legate de locație sau meniul pe care îl oferă puteți afla la numărul de telefon: 0751 789 789 sau pe site: www.clubhush.ro
Club Hush Pitești – Good music, tasty food, cold drinks, nice people, good time!”
degustare la Hush
Adresă: Str. Panselelor, Nr. 2, Pitești.

Facebook: Hush Pitesti

Citiți, de asemenea, peanchetaonline.ro:
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Green Pub | HoReCa | Marco Cremeria | Mexicano | Mioveni | Pitești | Ruxandra Stoica