(Video) De la spital direct la Casa Căsătoriilor din Pitești

de | 01.09.2024 16:00 | Importante, Lifestyle, Pitești

O naștere prematură a dat complet peste cap planurile unei familii tinere din Pitești. Femeia a născut la București si a rămas in spital, dar imediat după a dat fuga la Pitești să se mărite cu alesul inimii. Întrucât efortul ar fi fost foarte mare au anulat petrecerea de nuntă.

Faceți cunoștință cu familia Duminică! Pe Dan și pe Monica i-am întâlnit la Casa Căsătoriilor din Pitești, acolo unde au ales să se căsătorească civil.

Cei doi s-au cunoscut în urmă cu șase ani de zile; lucrau împreună la o firmă din Topoloveni, Argeș. Acum s-au hotărât să fie familie cu acte. Pe cale de consecință a apărut si primul copil. Tânăra de 28 de ani a născut prematur, la București.

Imediat ce a iesit din spital de la București, proaspăta mămică a ajuns într-un suflet la Pitesti, a trecut pe acasă, și-a luat o rochie și a ajuns direct la starea civilă. Au avut timp să anunțe doar o mână de prieteni. În rest au anulat tot.

Cei doi spun că era momentul căsătoriei, că stă în firescul lucrurilor pentru doi oameni care se iubesc.

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Ți-ai programat concediul în 2025? Iată în ce zile pică sărbătorile legale și când vor avea liber angajații

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: București | Pitești | Topoloveni