(VIDEO) Starea victimelor accidentului de marți seară! Doar una din 9 a rămas internată la Spitalul Județean de Urgență Pitești!

de | 01.11.2023 11:05 | Știri, Eveniment

Toate cele nouă victime ale accidentului care a avut loc marți seară, în județul Dâmbovița, au fost transportate la Spitalul Județean de Urgență Pitești, acolo unde au și primit îngrijiri. Opt dintre victimele accidentului au fost externate după ce au primit îngrijirile necesare, în timp ce o singură pacientă a necesitat internare în secția ORL, starea sa de sănătate fiind, în prezent stabilă.

Microbuzul în care se aflau 12 persoane a fost implicat, marţi seară, într-un accident rutier pe DN 7, la Feţeni, în judeţul Dâmboviţa. A fost declanșat Planul Roșu de intervenție, iar pasagerii răniți, șase femei și trei bărbați, au fost aduși la Spitalul Județean de Urgență Pitești.

În urma accidentului victimele au început să vină la noi în spital în jurul orei 19,40. Din fericire nu a fost un număr mare de victime în stare critică. O singură pacientă, venită ceva mai târziu a fost politraumatizată și a necesitat și investigații mai susținute și a fost internată. Ceilalți opt pacienți au fost investigați pe rând, au avut contuzii multiple, fracturi ale membrelor, contuzii ale feței. Opt pacienți au plecat acasă cu tratament și imobilizarea fracturilor, acolo unde a fost cazul și o pacientă a fost internată, fiind în stare stabilă, în spital„- Dr. Marius Pascu, medic Șef UPU-SMURD, Spitalul Județean de Urgență Pitești.

Felicitări medicilor din tura de zi care au rămas peste program, pentru a putea interveni, în caz de nevoie! Pentru volumul mare de investigații radiologice care se impunea într-o asemenea situație, Ștefan Costin, directorul medical al SJU Pitești, a solicitat ca medici și asistenți medicali din această specialitate să vină de acasă. 
Pacienții au vârste cuprinse între 24 și 55 de ani, cu toții fiind din Argeș.

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Un bărbat a spart o mașină ca să fure 7 lei!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: