(VIDEO) Tragedie în Rătești! Doi tineri de 15 și 23 de ani și-au pierdut viața într-un accident cumplit

de | 05.10.2024 10:03 | Județean, Eveniment, Importante

Un grav accident rutier a avut loc în comuna Rătești, satul Pătuleni, azi-noapte, în urma căruia doi tineri, de 15 și 23 de ani, și-au pierdut viața.

Incidentul a avut loc pe DJ 702G, când șoferul autoturismului, tânărul de 23 de ani, a pierdut controlul volanului și mașina a ieșit în decor, s-a lovit de un stâlp din beton și de un gard, răsturnându-se de mai multe ori.

Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii Formațiunii Rutiere Topoloveni, s-a stabilit că un tânăr de 22 de ani, din comuna Rătești, care conducea un autoturism pe DJ 702G, pe raza localității de domiciliu, circulând din direcția Căteasca spre Crângurile, în împrejurări care vor fi stabilite din cercetări, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a parasit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un stâlp și gardul unui imobil, răsturnându-se de mai multe ori.”, transmite IPJ Argeș.

Patru echipaje de la pompieri, descarcerarea, două echipaje SMURD și altul de terapie intensivă mobilă au intervenit la locul accidentului.

Ca să-i poată scoate din mașină pe cei doi, angajații descarcerării au fost nevoiți să decupeze efectiv mașina, bucată cu bucată, atât era de contorsionată.

Șoferul de 23 de ani era deja mort. Pasagerul, de 15, avea încă semne vitale, așa că s-au făcut manevre de resuscitare, dar la scurt timp a fost și el declarat decedat.

Impactul a fost atât de puternic încât componentele mașinii au fost împrăștiate pe o distanță de 300 de metri, iar șoferul a putut fi identificat doar după tatuaj.

Polițiștii Formațiunii Rutiere Topoloveni au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și efectuează cercetări pentru a stabili circumstanțele exacte ale accidentului.

De asemenea, s-a stabilit că șoferul avea permisul de conducere suspendat pentru viteză și circula cu o dovadă temporară, fiind la a doua abatere de acest tip.

Foto/video ISU Argeș

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Pe 5 octombrie se sărbătorește Ziua Mondială a Educației

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Căteasca | Crângurile | Rătești | Topoloveni

Ultimele articole