28 de viitori ofițeri jandarmi, în practică la Jandarmeria Argeș

de | 13.02.2023 16:40 | Știri, Administrație, Județean

 

Începând de astăzi, 13 februarie și până pe 10 martie 2023, studenții Academiei de Poliție ”Alexandru Ioan Cuza” București, din anii I, II, III și IV, desfășoară stagiul de practică în cadrul Jandarmeriei Argeș.

Viitorii ofițeri jandarmi vor desfăşura în cadrul acestui stagiu, misiuni de menţinere şi asigurare a ordinii publice, pază și protecție instituțională precum și activități în cadrul Compartimentului Juridic, având astfel posibilitatea să-şi însuşească deprinderile practice specifice activităţii pe care o vor desfășura după terminarea studiilor.

jandarmi

Foto: Digi24

 

Studenții vor fi apreciaţi la finalul stagiului de practică pentru activitatea desfăşurată şi li se vor acorda calificative care vor fi transmise instituției de învăţământ.

Le dorim acestora mult succes în cariera militară!”, au transmis reprezentanții IJJ Argeș.

 

Foto: IJJ Aegeș

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Alexandru Ioan Cuza | București

Ultimele articole