Vila lui Adrian Kreiner, omul de afaceri ucis anul trecut, a fost scoasă la vânzare

de | 04.10.2024 11:25 | Eveniment, Național

O crimă înfiorătoare a șocat România anul trecut atunci când Adrian Kreiner, un om de afaceri din Sibiu, a murit după ce a fost bătut cu bestialitate de trei bărbați cu cagule, care au intrat noaptea peste el şi familia sa în casă, cu scopul de a-i jefui.

Doi dintre cei trei indivizi au fost capturaţi însă unul dintre ucigașii omului  de afaceri este în continuare liber și este dat în urmărire internațională.

În prezent vila de lux a omului de afaceri din Sibiu a fost scoasă la vânzare. Potrivit Antena3 CNN locuonța în care Adrian Kreiner a fost jefuit şi ucis se vinde mobilată şi utilată pentru suma  de 2,1 milioane de euro.

Vila are aproximativ 400 metri pătrați și un teren de 715 metri pătrați. Aceasta este formată din parter plus etaj, având  un living pentru oaspeți cu șemineu, loc de luat masa, bucătărie, două dormitoare dotate cu dressing și un garaj interior pentru patru mașini, potrivit unui anunț.

Trebuie precizat că locuința este una inteligentă, cu sisteme automatizate pentru iluminat, climatizare, sistem anti-efracție, supraveghere video, se mai precizează în anunț.

Referitor la tragedia din Sibiu amintim faptul că în cursul cercetărilor, anchetatorii au descoperit că Adrian Kreiner nu a fost prima ţintă a bandei de spărgători, aceştia plănuind iniţial două atacuri la Piteşti.

Mai multe informații legate de acest subiect puteți citi pe anchetaonline.ro:

Un medic şi un om de afaceri din Piteşti – ţintele iniţiale ale asasinilor lui Adrian Kreiner

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Adrian Kreiner | Sibiu