Vineri se deschide ”Festivalul Înghețatei Bune!”

de | 19.06.2024 16:48 | Național, Lifestyle

Ministerul Agriculturii a lansat o invitație tuturor celor interesați de a participa, în Parcul IOR, la ”Festivalul Înghețatei Bune!”. De vineri până duminică, iubitorii înghețatei vor putea spune DA celui mai delicios desert al verii, dar și faptelor bune!

Astfel, potrivit informării publicate, asociația Telios Garden aduce și în acest an artizanii înghețatei artizanale la un loc, oferind astfel o bucurie atât celor mici, cât și celor mari. Este un eveniment dedicat familiei, cu multe concursuri, momente artistice, piese de teatru, dar și concerte ale unor tineri aflați la început de carieră. Toți furnizorii de înghețată vor dona 20% din vânzări pentru a sprijini proiectul social al asociației, prin care 100 de femei din categorii vulnerabile vor fi ajutate să meargă la cursuri de certificare profesională.

În aceeași perioadă, tot în cadrul Parcului IOR, în vecinătatea „Festivalului Înghețatei Bune!” va avea loc și târgul de produse agroalimentare românești ”Poftim, din Romania!”, organizat de către Caprirom Sud Muntenia – Cooperativă Agricolă, cu sprijinul Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale. La standurile producătorilor veți găsi produse tradiționale românești, fructe și legume de sezon, precum și mâncare gătită.

Sursă foto: Facebook Ministerul Agriculturii.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Se prelungesc restricțiile de circulație din cauza caniculei

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Ministerul Agriculturii

Ultimele articole