Vitezoman la volan! Gonea cu 138 km/h prin Pitești

de | 06.06.2022 15:13 | După locație, După subiect, Eveniment, Pitești, Știri

Vitezomanii la volan țin în continuare ”capul de afiș” în ceea ce privește contravențiile și infracțiunile rutiere. De această dată, un bărbat de 27 de ani, din Bolintin Vale, județul Giurgiu, a fost prins în timp ce conducea un autoturism pe Calea Câmpulung din Pitești cu viteza de 138 km/h.

Șoferul a fost sancționat de către polițiștii argeșeni cu suma de 1.305 lei. De asemenea, acesta a rămas fără permisul de conducere pentru 120 de zile.

Băutura, bat-o vina! Șoferi prinși chercheliți la volan

Nici cei care obișnuiesc să urce sub influența băuturilor la volanul mașinii nu s-au lăsat mai prejos, în acest weekend. Astfel, un bărbat de 38 de ani, din Pitești, a fost depistat pe Bd-ul Republicii, în timp ce conducea un autoturism aflându-se băut la volan. Verificat cu aparatul etilotest, a reieșit o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur ân aerul expirat. El a refuzat recoltarea probelor biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Un alt bărbat, tot de 38 de ani, a fost depistat în Valea Ursului de către oamenii legii, în timp ce conducea un autoturism având o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cei doi bărbați s-au ales cu dosare penale, iar cercetările continuă.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

În Pitești! 1500 lei – recompensă pentru o pisică pierdută!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Câmpulung Muscel | Giurgiu | Pitești | Valea Ursului

Ultimele articole