Vitezoman prins cu 131 km/h în localitate!

de | 25.07.2022 08:51 | După locație, După subiect, Eveniment, Județean, Știri

Tragediile care s-au produs în ultimele zile pe șoselele din județul Argeș nu par să sperie vitezomanii care calcă pedala de accelerație mai mult decât este permis.

Este și cazul unui bărbat, în vârstă de 32 de ani, din Bascov, care gonea cu 131 km/h în localitatea Schitu Golești. Șoferul a fost depistat în acest weekend de către polițiștii Biroului Rutier Câmpulung, după ce a fost înregistrat de aparatul RADAR cu viteza amețitoare.

În urma faptei sale, bărbatul s-a ales cu o amendă îm valoare de 1.305 lei, iar permisul de conducere i-a fost suspendat pentru 120 de zile.

Amintim că România se află pe primul loc în ceea ce priveşte numărul de decese produse în accidente rutiere în anul 2021, conform unei statistici realizate la nivelul Uniunii Europene.

Rata mortalităţii în România din această cauză este mai mult decât dublă faţă de media europeană.

Foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

(VIDEO) Șofer prins drogat la volan în Pitești!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Bascov | Câmpulung Muscel