Vizită importantă astăzi în județul nostru. Delegația oficială a vizitat două fabrici din Argeș

de | 19.07.2024 20:25 | Administrație, Județean

Ministrul Muncii și Solidarității Sociale din România, Simona Bucura-Oprescu, parlamentar de Argeș, împreună cu ministrul Muncii și Securității Sociale din Republica Turcă, Vedat Ișikhan, precum și cu Excelența Sa Özgür Kıvanç Altan, ambasador Extraordinar și Plenipotențiar al Republicii Turcia în România au efectuat astăzi o vizită oficială în județul nostru, potrivit informării publicate de Biroul de presă al Consiliului Județean (CJ) Argeș.

Delegația a fost întâmpinată de vicepreședintele Consiliului Județean Argeş, Marius Nicolaescu, și directorul executiv al Direcției Cultură, Turism și Tineret, Roxana Stoenescu.

„În numele Consiliului Județean Argeș vă urez bun venit în județul nostru. Consiliul Județean Argeş susține și are o foarte bună colaborare cu mediul de afaceri argeșean și aici includ și firmele cu capital turcesc. Mă bucură faptul că nu sunt puține aceste firme, mai așteptăm și alți investitori, dar asta înseamnă și că în Argeş au găsit infrastructura necesară și o forță de muncă profesionistă. Așa cum am spus, Consiliul Județean Argeș acordă tot sprijinul, cu toate instituțiile pe care le coordonează, societăților care doresc să vină să-și dezvolte activitățile la noi în județ și am investit, împreună cu primăriile și consiliile locale, în proiecte de dezvoltare și modernizare a infrastructurii rutiere, de apă și canalizare.

De altfel, județul Argeș are o bună colaborare cu Turcia atât în plan economic cât și cultural”, a transmis, potrivit sursei citate, în mesajul de întâmpinare vicepreședintele CJ Argeş, Marius Nicolaescu.

Delegația oficială a vizitat două fabrici cu capital turcesc, Martur Automotive Seating and Interiors din comuna Oarja și Beycelik Gestamp Automotive din comuna Dârmănești, unde aproximativ 3000 de argeșeni lucrează împreună cu specialiști din Turcia.

Sursă foto: Facebook CJ Argeș.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Mînzînă: ”Decizia Instituției Prefectului de a ataca hotărârea în integralitatea ei afectează sute de mii de argeșeni”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Dârmănești | Marius Nicolaescu | Ministrul Muncii | Oarja | Simona Bucura-Oprescu | Turcia