De vorbă cu cetățenii. Iulian Călin: Și eu am jucat fotbal pe acest stadion, la Dacia Ștefănești

de | 05.06.2024 11:25 | Ștefănești, Politic

Candidatul PNL la Ștefănești, Iulian Călin vorbește despre importanța implicării copiilor în activități sportive și implicarea factorului administrativ în susținerea acestora. De altfel, și despre sport a vorbit cu locuitorii din zona străzii Viilor și cu cei din strada Stadionului.

”Ca arbitru de fotbal am văzut cum sportul poate uni oamenii și cum performanța poate înălța comunitățile. În Ștefănești avem nevoie de o administrație care să pună accent pe sport, pe tineret, pe educație și pe modernizarea infrastructurii. Am simțit din plin asta când am stat de vorbă cu locuitorii din zona străzii Viilor și cu cei din strada Stadionului- adiacente fostului stadion Dacia Ștefănești. Am simțit nostalgia pentru acele vremuri când meciurile de fotbal aduceau atâta bucurie comunității. Oamenii de aici trăiesc cu amintirile acelor zile și doresc să vadă din nou copiii implicați în sport, cu activități care să-i ajute să crească frumos și sănătos.

Și eu am jucat 7 ani de zile fotbal la începuturile carierei pe acest stadion, la Dacia Ștefănești. Iar aceste amintiri îmi sunt foarte dragi, dar e dureros să știu că cei mici nu au această șansă.

Am călătorit prin numeroase orașe europene, toate dezvoltate și moderne, dar vă spun cu toată sinceritatea că niciunul nu este la fel de frumos ca Ștefănești. Însă, frumusețea merită să fie completată de dezvoltare și modernizare.

Cetățenii din Ștefănești vor schimbare. Atât mie cât și echipei mele ne-au spus că vor un primar tânăr, energic și dedicat. Și știu sigur că ne dorim, cu toții, un viitor mai bun pentru copiii noștri și pentru întreaga comunitate.

Fac echipă cu Radu Perianu, candidatul PNL la președinția Consiliului Județean Argeș, iar cu proiectele noastre sănătoase, vom dezvolta orașul și niciun locuitor nu va mai fi uitat”, a precizat Iulian Calin, președinte PNL Ștefănești și candidat la funcția de primar al orașului Ștefănești.

Material publicat de SC MB Agency Complete SRL, la comanda Partidului Național Liberal, filiala Argeș, Cod Unic Mandatar Financiar 21240015.

Sursă foto: Facebook PNL Stefănești Argeș.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Mihai Coteț: ”Când nu ai rezultate, doar aroganța te poate face învingător incontestabil”

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Dacia | Iulian Călin | Radu Perianu

Ultimele articole