Vrei un loc de muncă stabil? Penitenciarul Spital-Mioveni angajează agenți operativi

de | 12.09.2024 14:57 | Mioveni, Administrație

Penitenciarul Spital-Mioveni anunță scoaterea la concurs a două posturi vacante de agent operativ, din sursă externă, oferind o oportunitate unică celor care doresc să se alăture echipei de polițiști de penitenciare. Candidații interesați pot depune dosarele până pe 20 septembrie.

Penitenciarului Spital-Mioveni

Vă reamintim că Penitenciarul Spital-Mioveni a scos la concurs, din sursă externă, în vederea încadrării ca polițist de penitenciare, două posturi vacante de execuție, agent operativ (bărbați).

Condițiile necesar a fi îndeplinite de către candidați, probele de concurs, tematica și bibliografia aferente, pot fi consultate accesând link-ul: Publicat la 30.08.2024 – Concurs de ocupare, din sursă externă, a 2 posturi de agent operativ – bărbați la Penitenciarul-Spital Mioveni – Penitenciarul – Spital Mioveni (gov.ro)

Dosarele complete se depun la sediul Penitenciarului Spital-Mioveni, până la data de 20 septembrie 2024, inclusiv, ora 15:00.

Informațiile suplimentare se pot obține, de asemenea, de la structura de resurse umane: telefon 0248 260 560, int. 241.

Pentru informaţii suplimentare desemnăm ca persoană de contact purtătorul de cuvânt al instituţiei, doamna agent de poliție penitenciară Florentina STANCA,  tel. mobil 0740 185 550, e-mail: pdc.spmioveni@anp.gov.ro.

Foto descriptiv. Sursă foto: Penitenciarul Spital-Mioveni

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Când se implementează în Argeș aplicația pentru informatizarea serviciilor de stare civilă?

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Mioveni

Ultimele articole