Vremea face ravagii! Mașini avariate la Dârmănești

de | 08.10.2023 18:34 | Eveniment, Județean

Mai multe autoturisme au fost avariate, în urmă cu puțin timp, după ce, în condiţiile unui vânt puternic, un copac s-a rupt și a căzut peste câteva mașini.

page 2 - Vremea face ravagii! Mașini avariate la Dârmănești

Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii Serviciului Rutier Argeș, s-a stabilit că trei autoturisme, aflate în mers, toate deplasându-se în aceeași direcție, spre Pitești, au fost avariate în urma căderii unui copac. ”, transmite IPJ Argeș

Din primele informații, în urma incidentului ce a avut loc pe DJ 731, pe raza comunei Dărmănești, un tânăr de 22 de ani, șoferul unuia dintre autoturisme a ajuns la spital. El acuza dureri la cap.

La fața locului s-a deplasat oamenii legii. De asemenea, la locul cu pricina, pompierii intervin pentru degajarea copacului și asigurarea măsurilor specifice de prevenire ale incendiilor.

Potrivit ISU Argeș, pe lângă mașini, au fost avariate și cablurile de electricitate. În acest context, la fața locului s-a deplasat și un echipaj al distribuitorului de energie electrică.

De asemenea, în zona mai sunt crengi care prezintă pericol de cădere pe carosabil, iar pentru a le îndepărta se deplasează o autospecială de intervenție și salvare de la înălțime.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul rutier a avut loc.

Reamintim că, până în această seară, la ora 23.00, Argeșul se află sub COD GALBEN de vânt puternic.

Știre în curs de actualizare.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Carambol cu 10 mașini pe Autostrada A1

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Dârmănești | Pitești

Ultimele articole