Cum va fi vremea în luna octombrie

de | 27.09.2024 09:20 | Național, Lifestyle

După ciclonul care va lovi în plin România în acest weekend, meteorologii anunță ce se va întâmpla cu vremea în următoarele patru săptămâni.

Conform prognozei publicate de Administrația Națională de Meteorologie (ANM), luna octombrie 2024 debutează cu temperaturi mai scăzute decât cele obișnuite, însoțite de precipitații abundente în mai multe regiuni ale țării. Totuși, a doua jumătate a lunii va aduce valori termice ușor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă.

Cum va fi vremea în săptămâna 30 septembrie – 7 octombrie 2024

În această perioadă, temperaturile vor fi mai scăzute decât valorile obișnuite în regiunile vestice și nord-vestice, în timp ce în restul țării vor fi apropiate de cele normale. Precipitațiile vor fi abundente în sud, est și local în centru, dar deficitare în vest și nord-vest.

Cum va fi vremea în săptămâna 7 – 14 octombrie 2024

Temperaturile vor fi ușor mai ridicate decât cele obișnuite pentru această perioadă, la nivel național. Precipitațiile vor fi în limitele normale, fără abateri semnificative.

Cum va fi vremea în săptămâna14 – 21 octombrie 2024

Valorile termice vor continua să fie peste mediile climatologice, iar regimul pluviometric va fi ușor excedentar în sud-vest, centru și nord-est, dar normal în restul țării.

Cum va fi vremea în săptămâna 21 – 28 octombrie 2024

Temperaturile vor fi apropiate de cele specifice acestei perioade, iar precipitațiile se vor încadra în limitele normale pentru toată țara.

Foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Un nou atac cu drone la granița Ucrainei cu România. A fost emis mesaj RO-Alert

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Administrația Națională de Meteorologie

Ultimele articole