Cum va fi vremea până la începutul lunii august

de | 05.07.2024 09:31 | Național, Importante, Lifestyle

După ploile din ultima perioadă, meteorologii anunță ce se va întâmpla cu vremea în următoarele patru săptămâni.

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a actualizat prognoza meteo pentru perioada 08 iulie-05 august. Potrivit specialiștilor, vom avea parte de un nou val de aer tropical și temperaturi în creștere de la o zi la alta.  Nu vom scăpa nici de ploi însă acestea vor fi izolate

Vremea în săptămâna 8– 15 iulie

În această săptămână, temperaturile vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru acest interval pe întreg teritoriul României, însă cel mai cald va fi în sudul țării.

Ploile vor lipsi în majoritatea regiunilor, cu excepția extremității de sud-est a țării, unde regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal.

Vremea în săptămâna 15 – 22 iulie

Și în săptămâna 15-22 iulie vom avea parte de temperaturi mai ridicate decât cele normale, în toate regiunile, dar mai ales în cele sudice.

Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, în cea mai mare parte a țării.

Vremea în săptămâna 22 – 29 iulie

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în sudul teritoriului.

Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel normal pentru această perioadă, în cea mai mare parte a țări.

Vremea în săptămâna 29 iulie – 5 august

Mediile valorilor termice se vor situa peste cele specifice pentru această săptămână pe întreg teritoriul României, dar mai ales în regiunile sudice.

Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval, în majoritatea regiunilor.

Foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Restricţii de circulaţie pe Podul Giurgiu – Ruse

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Administrația Națională de Meteorologie | Giurgiu