Cum va fi vremea în următoarele două săptămâni?

de | 22.07.2024 15:52 | Lifestyle, Național

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis astăzi prognoza meteo pe regiuni pentru intervalul 22 iulie-04 august.

Regimul termic prognozat pentru următoarele două săptămâni se anunţă a fi unul schimbător, în majoritatea regiunilor, cu perioade în care valorile termice vor continua să fie caniculare, dar şi cu zile în care instabilitatea atmosferică va fi accentuată.

Vremea în Muntenia

Potrivit specialiștilor ANM, în Muntenia vremea va fi călduroasă în primele trei zile ale acestei săptămâni, iar temperatura medie va fi în jurul a 33 de grade.

De la mijlocul săptămânii vremea se schimbă radical, iar pe 25 și 26 iulie vom avea parte de temperaturi de 27-28 de grade, însă în 28 și 29 iulie se va reveni la o medie de 33…34 de grade.

Finalul lunii iulie și începutul lunii august vin și ele cu zile călduroase, temperaturile fiind de 32 de grade.

Nopțile vor fi în continuare tropicale până pe 24 iulie, cu temperaturi de 20 de grade. Începând cu 25 iulie, temperaturile minime vor scădea și vor oscila între 16 și 18 grade.

Gradul de instabilitate atmosferică se va menține ridicat în prima săptămână, însă ploi pe arii mai extinse sunt prognozate în zilele de 25 și 26 iulie. Sunt posibile ploi, în special în timpul după-amiezelor, cu o probabilitate în creștere și după 2 august, precizează ANM.

Foto descriptiv playtech.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

https://anchetaonline.ro/incident-grav-bradu-barbat-cazut-inaltime-178118/

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Administrația Națională de Meteorologie | Bradu