Vreți să vă micșorați și să vă ridicați sânii? Programați-vă la Clinica Dr. Gupta

de | 20.07.2024 19:08 | Județean, Lifestyle

Sânii unei femei vor fi întodeauna în centrul atenției. Forma, mărimea și aspectul sunt extrem de importante iar dacă o persoană nu este mulțumită de aceste lucruri pot apela la chirurgia estetică.
Dr. Gupta by Luy Estethic
Astăzi vorbim despre Intervenția de micșorare și ridicare a sânilor. Aceasta este soluția potrivită atunci când o femeie consideră că are sânii prea mari sau simte disconfort fizic.
Dacă vă numărați printre aceste persoane și doriți să schimbați ceva la aspectul sânilor atunci este bine de știut că o puteți face chiar în Pitești, la la Clinica DR. GUPTA by LUY ESTHETIC ART.
Dr. Gupta by Luy Estethic
Sidharth Gupta este medicul pentru care chirurgia plastica reprezintă o pasiune, acesta abordând cu seriozitate maximă fiecare intervenție dorită de pacient.

dr Gupta

Reprezentanții clinicii LUY ESTHETIC ART definesc chirurgia plastică și microchirurgia reconstructivaă ca fiind o vastă specialitate interdisciplinară, ce se ocupă cu repararea diformitatilor, corectarea deficiențelor funcționale și modificarea aparențelor.

clinica Dr. Gupta

Reamintim de asemenea faptul că Clinica DR. GUPTA by LUY ESTHETIC ART este locul unde medicii specialiști pot diagnostica și trata afecțiunile ce intră în sfera chirurgiei plastice dar și a medicinei dentare.

Clinica oferă servicii de:
  • stomatologie
  • estetică facială
  • chirurgie plastică
  • ortopedie.
Clinica Dr Gupta LUY ESTHETIC ART
Dacă doriți mai multe informații AICI puteți face o programare online!
Luy Esthetic Art

Adresă: B-dul Republicii, nr. 4 – Pitești, Argeș

Telefon: 0770 957 3550348 405 224

Dr Gupta by Luy Estetic

Program Clinică

Luni: 07:00 – 21:00
Marți: 07:00 – 21:00
Miercuri: 07:00 – 21:00
Joi: 07:00 – 21:00
Vineri: 07:00 – 21:00

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Servicii din sfera chirurgiei plastice la clinica DR. GUPTA by LUY ESTHETIC ART

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Clinica DR. GUPTA by LUY ESTHETIC ART | Pitești