Week-end cu filme la Cinematograful de artă „București”

de | 11.09.2024 16:00 | Pitești, Lifestyle

  • Invitație la film!

Sâmbătă, 14 septembrie 2024, de la ora 18.00, la Cinematograful de artă „București” va fi reproiectat filmul „Zile perfecte”.

Filmul este regizat de Wim Wenders iar în rolurile principale joacă actorii: Yumi Asô, Tokio Emoto, Tomokazu Miura, Arisa Nakano și Sayuri Ishikawa.

afis film 14 septembrie 2024

Perfect Days este o odă adusă bucuriilor și plăcerilor simple ale vieții. Totodată, este un reminder pentru a ne schimba perspective și a îmbrățișa frumusețea care ne înconjoară. Fiecare zi poate fi perfectă.

„Fiecare zi din viața noastră poate fi perfectă, dacă vedem micile bucurii care ne înconjoară. Asta ne arată Hirayama, un om pe deplin mulțumit cu viața sa simplă ca îngrijitor al toaletelor din Tokio”

Un bilet la acest film este 10 lei, cu reduceri de 50% pentru studenți și pensionari și de 75% pentru elevi.

afis film 15 septembrie 2024

Duminică, 15 septembrie 2024, de la ora 18.00, la Cinematograful de artă „București” va fi reproiectat filmul „Visul”, film regizat de Cătălin Saizescu, în rolurile principale fiind Vlad Logigan, Georgiana Saizescu, Serghei Mizil și Gloria Găitan.

Filmul este inspirat din fapte reale, după un scenariu semnat de Gabriel Gheorghe – actor al Teatrului Alexandru Davila din Pitești.

Acesta reprezintă o comedie în care visul unui actor de provincie pare să se năruie, în timp ce visurile celor din jur sau ale deținuților cu care ajunge să pună în scenă un spectacol de teatru par să se apropie mai mult de îndeplinire.

Prețul unui bilet la acest film este de 8 lei, cu reduceri de 50% pentru studenți și pensionari și de 75% pentru elevi.

 

Foto: Facebook Cinematograful „București”

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Vineri, 13 septembrie. Ziua porților deschise la subunitățile de intervenție din Argeș

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: București | elevi | Pitești

Ultimele articole