WhatsApp lansează noi funcții pentru utilizatorii IOS! 

de | 23.02.2023 10:42 | Lifestyle, Național, Știri

WhatsApp vine cu modificări importante pentru utilizatorii IOS!

Aplicația lansează noi funcții pentru apelurile video pe iOS și pentru transferul de fotografii sau documente în aplicație.

Astfel, va fi disponibil modul imagine în imagine pentru apelurile video pe iOS. De asemenea, funcția Picture-in-Picture va permite utilizatorilor să deschidă alte aplicații în timpul apelurilor video, fără a avea întreruperi.

WhatsApp va funcționa la fel ca modul imagine în imagine din aplicația FaceTime. Aplicația va micșora fereastra apelului video și o va păstra deschisă indiferent de ce altă aplicație utilizezi în acel moment.

Pentru a obține acces la modul imagine în imagine actualizează cea mai recentă actualizare WhatsApp pe iOS (versiunea 23.3.77).

De asemenea, este important de precizat că actualizarea nu este încă lansată, iar WhatsApp anunță că urmează să fie lansată „în următoarele săptămâni”, conform Antena 3 CNN.

Foto descriptiv
Foto Playtech.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

De Dragobete trupa PROVINCIALII vine în Club Hush! Duminică ajunge și „MAGITOT”!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole