Zeci de arme și muniții au fost ridicate de polițiști din casa unui bătrân de 70 de ani

de | 17.07.2024 19:35 | Eveniment, Național

Polițiștii tulceni au descoperit un adevărat arsenal de război în casa unui bătrân de 70 de ani, din municipiul Tulcea. Bătrânul deținea ilegal peste 20 de arme şi aproape 780 de bucăţi de muniţie.

Pe 13 iulie, Poliţia Municipiului Tulcea a fost sesizată prin apel la 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că bătrânul ar deţine la domiciliu, ilegal, muniţie letală.

În urma sesizării, oamenii legii s-au deplasat la faţa locului, unde au constatat faptul că cele sesizate se confirmă. La locuința pensionarului ei au descoperit o grenadă defensivă activă şi 69 de cartuşe letale, ce erau deţinute în mod ilegal.

Imediat, aceștia au solicitat intervenția pompierilor din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Delta Tulcea care au ridicat grenada pentru a fi distrusă în mod controlat.

De asemenea, și cele 69 de cartuşe descoperite în locuința bărbatului de 70 de ani au fost confiscate.

Pentru administrarea de probatoriu în acest caz, pe 16 iulie, polițiștii tulceni au efectuat o percheziție la domiciliul bărbatului, unde au găsit și confiscat 21 de arme şi 779 de bucăţi de muniţie.

1721219371big 1 1 - Zeci de arme și muniții au fost ridicate de polițiști din casa unui bătrân de 70 de ani 1721219374big 1 2 - Zeci de arme și muniții au fost ridicate de polițiști din casa unui bătrân de 70 de ani

Potrivit Poliției Române, printre armele descoperite s-au aflat şi mitraliere germane din Al Doilea Război Mondial.

Polițiștii recomandă tuturor persoanelor ce dețin astfel de arme și muniții sau persoanelor care au cunoștință despre deținerea unor astfel de arme și muniții să sesizeze de îndată, în vederea înlăturării pericolului existent prin deținerea și/sau folosirea acestora de către persoane neautorizate.

Sursă foto: Poliția Română

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Produs rechemat de urgență de IKEA. Risc de incendiu

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: IKEA | Sulina | Tulcea

Ultimele articole