Un nou caz zguduie sistemul de învățământ românesc! Acuzații grave la adresa unor elevi de liceu

de | 24.09.2024 12:49 | Național, Eveniment

Un nou caz revoltător în România! O excursie cu colegii s-a transformat într-un coșmar pentru o adolescentă din Brașov.

Potrivit libertatea.ro, adolescenta susține că a fost drogată și ulterior abuzată de colegii săi într-o pensiune din Harghita, în timpul unei excursii organizate la finalul anului trecut.

Excursia în timpul căreia s-ar fi petrecut faptele a fost organizată în perioada 23-24 octombrie 2023, în stațiunea Sântimbru Băi. Elevii care au participat au fost cazați la o pensiune care are în componență mai multe unități de cazare de tip cabane.

Potrivit sursei citate, fata susține că, pe timpul nopții, după ce a adormit, ar fi fost mutată din camera ei și transportată împotriva voinței ei într-o altă cabană de mai mulți colegi, unde ar fi fost agresată sexual.

Mai mult decât atât, ororile ar fi fost filmate de agresori și distribuite, ulterior, unor persoane a căror identitate este, momentan, necunoscută.

După incident, adolescenta a depus plângere penală la DIICOT. În ianuarie 2024, o anchetă a fost deschisă in rem însă, după doar câteva luni, procurorul de caz a dispus clasarea dosarului, din lipsă de probe.

Tribunalul pentru Minori din Brașov a considerat că cercetările au fost incomplete, astfel că ancheta a fost redeschisă iar șase elevi vor fi audiați acum de procurori într-un dosar de viol, agresiune sexuală, lipsire de libertate în mod ilegal și pornografie infantilă.

Sursa Foto descriptiv Observator
Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Auchan | DIICOT | elevi | Harghita

Ultimele articole