Zilele Comunei Țițești. Alina Gorghiu: O mândrie locală este păstrarea tradiției jocului de oină

de | 21.07.2024 22:07 | Politic, Rural

Ministrul Justiției și președintele PNL Argeș, Alina Gorghiu, a participat la evenimentele prilejuite de Zilele Comunei Țițești. Cu această ocazie Alina Gorghiu a precizat că va fi alături de primarul comunei și echipa liberală în proiectele de dezvoltare locală.

”Am fost și anul acesta la Zilele Comunei Țițești! S-au adunat 402 ani de istorie locală și în zilele noastre comuna se dezvoltă frumos datorită primarului Gheorghe Savu și echipei liberale de aici.

Voi fi alături de dl. primar Savu și de comuna Țițești în tot ceea ce înseamnă proiectele de dezvoltare locală! PNL Argeș susține Țițești!

O tradiție locală este cea de a premia soții care au împlinit 50 de ani de la cununie. Cea mai mare emoție să intâlnesc aceste familii! Îi felicit și le urez din inimă multă sănătate!

O mândrie locală este păstrarea tradiției jocului de oină, sport tradițional la noi. Le-am urat mult spor în tot ce se face aici pentru acest sport românesc!

La mulți ani, Țițești!!!”, a transmis ministrul Alina Gorghiu pe pagina de Facebook.

Sursă foto: Facebook Alina Gorghiu.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Nicolae Ciucă, candidează la președinția României: În perioada următoare voi vizita fiecare filială din țară

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Alina Gorghiu | Gheorghe Savu | Ministrul Justiției