Zilele Oraşului. Astăzi se prăznuiește hramul Catedralei din Mioveni

de | 29.06.2024 09:39 | Lifestyle, Mioveni

Pe data de 29 iunie, în fiecare an, se sărbătoresc Sfinții Apostoli Petru și Pavel. Această dată are o importanţă deosebită pentru comunitatea din Mioveni, în această zi prăznuindu-se hramul Catedralei din Mioveni, edificiu reprezentativ pentru oraş şi totodată este aniversată Ziua Oraşului.

De altfel, în aceste zile sunt sărbătoriți 539 de ani de la prima atestare documentară a localității.

Sursă foto: Facebook Primăria orașului Mioveni

”Cu prilejul sărbătorii Sfinţilor Apostoli Petru şi Pavel – patronii spirituali ai orașului, conducerea Primărie Mioveni le urează tuturor celor care îşi serbează ziua onomastică gânduri bune, liniște sufletească şi fericire alături de cei dragi.

La mulți ani, dragi cetățeni!

La mulți ani, Mioveni!”

”Să ne rugăm pentru pace, sănătate și binecuvântare în viețile noastre”

Cu ocazia sărbătorii Sfinților Apostoli Petru și Pavel, vă transmit cele mai sincere urări de bine și sănătate! Sărbătoarea acestor doi mari apostoli este un prilej de recunoștință și de rugăciune pentru credința noastră și pentru învățăturile lor care ne îndrumă pe calea credinței și a iubirii creștine.

În această zi de sărbătoare, vă invităm să ne unim cu toții în rugăciune și recunoștință la Catedrala Mioveni, unde vom celebra închinarea Sfinților Apostoli Petru și Pavel. Să ne adunăm împreună în fața altarului și să ne rugăm pentru pace, sănătate și binecuvântare în viețile noastre.

Sărbătoarea Sfinților Apostoli Petru și Pavel să aducă lumină și bucurie în sufletele noastre, iar rugăciunile noastre să fie ascultate și răsplătite cu har și binecuvântare. La mulți ani tuturor celor care poartă numele Sfinților Apostoli Petru și Pavel și să aveți parte de o zi binecuvântată și plină de pace și iubire!

Cu dragoste și recunoștință,

Ion Georgescu”

 Sursă foto:  Facebook SImona Bucura Oprescu și Facebook Primăria Orașului Mioveni.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Cristian Gentea: La mulți ani celor care poartă numele Petru sau Pavel!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Catedrala Mioveni | Ion Georgescu | Mioveni | Primăria Orașului Mioveni

Ultimele articole